Κάμερες IP - Vivotek

Η Arkotech επιλέγει την Vivotek ως εταιρικό συνεργάτη της καθώς έχει καταστεί ηγετική εταιρεία στην παγκόσμια επιτήρηση της ασφάλειας. Η Vivotek έχει αναπτύξει ολοκληρωμένες λύσεις επιτήρησης IP που περιλαμβάνουν την ευρεία γκάμα δικτυακών καμερών IP, PoE switches, βίντεο εγγραφής δικτύου και λογισμικού διαχείρισης βίντεο.

Λύσεις Λιανικών Καταστημάτων

Ισχυρές λύσεις επιτήρησης λιανικών καταστημάτων που εμποδίζουν την οποιαδήποτε απώλεια και ζημιά στην επιχείρησή σας, βελτιώνουμε την ασφάλεια των συναλλαγών σας και παρέχουμε έξυπνες λύσεις.

Αξιοπιστία και ανθεκτικός σχεδιασμός

Οι κάμερες που παρέχουμε είναι κατασκευασμένες και δοκιμασμένες να αντέχουν κάτω από δύσκολες συνθήκες, όπως ακραίες θερμοκρασίες, ισχυρές βροχοπτώσεις, ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές και δονήσεις. Όλες οι κάμερες διαθέτουν ανθεκτικά μεταλλικά περιβλήματα με υψηλές προδιαγραφές, έτσι ώστε να καθιστούν μία αξιόπιστη λύση ασφαλείας.

Χρήση του Cloud

Οι λύσεις που βασίζονται σε cloud έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να εξεταστεί, ειδικά στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Ο σημαντικότερος είναι πως οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τα βίντεο υψηλής ποιότητας οπουδήποτε και οποτεδήποτε μέσω του Διαδικτύου.

Κάμερα Εσωτερικού Χώρου

Τοποθέτηση σε Εσωτερικό χώρο
Μέγιστη Ανάλυση 2560×1920 (5MP)
Είδος Φακού Vari-focal
Θερμοκρασία λειτουργίας -10°C ~ 50 °C
Επιπλέον χαρακτηριστικά Remote Focus, PIR, SVN, WDR Enhanced, 3DNR, ONVIF
Εγγύηση 3 χρόνια

Κάμερα Εξωτερικού Χώρου

Τοποθέτηση σε Εξωτερικό χώρο
Μέγιστη Ανάλυση 2560×1920 (5MP)
Είδος Φακού Vari-focal
Θερμοκρασία λειτουργίας -20℃ ~ 50℃/td>
Επιπλέον χαρακτηριστικά Remote Focus, WDR Enhanced, Smart Stream, Smart IR, 3DNR, ONVIF
Εγγύηση 3 χρόνια
Scroll to Top