Προστασία Uranium Backup

Το Uranium Backup είναι ένα πλήρες εξοπλισμένο λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας , σχεδιασμένο για να προσφέρει ολοκληρωτική προστασία για όλα τα εταιρικά δεδομένα και έγγραφα.

Χαρακτηριστικά

Προστασία βάσεων δεδομένων

Αντίγραφα ασφαλείας SQL Server, MySQL, MariaDB, και Microsoft Exchange ακόμα και απομακρυσμένα. Απαιτεί ελάχιστους πόρους, επομένως δεν υπάρχει καμία επίδραση στην απόδοση του client ή του server.

Αντίγραφα ασφαλείας σε cloud

Επωφεληθείτε από την ευελιξία και την επεκτασιμότητα του Cloud Backup. Πραγματοποιήστε δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας στις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες αποθήκευσης cloud όπως Amazon S3, Microsoft Azure, One Drive, Google Drive, και Dropbox.

Προστασία εναντίον ransomware

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του FTP/SFTP/FTPS server στο τοπικό σας δίκτυο. Αυτή είναι μια αποτελεσματική στρατηγική για την προστασία των δεδομένων σας.

Ολοκληρωμένη λύση για προστασία ενάντια σε CryptoLocker και Ransomware

Η κρυπτογράφηση είναι πολύ ισχυρή, 4096-bit, και είναι αδύνατον να ανακτήσετε τα δεδομένα σας χωρίς το κλειδί αποκρυπτογράφησης. Οι καλές πρακτικές ασφαλείας και η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι τα μόνα εργαλεία που έχουμε για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους πελάτες μας από αυτήν την απειλή. Μερικές καλές πρακτικές για την αποφυγή απώλειας δεδομένων είναι οι εξής:

Πρέπει να δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας με επαρκή ρυθμό.

Είναι απαραίτητο να υπάρχουν καλές πολιτικές διατήρησης δεδομένων, και πρέπει να μπορείτε να επαναφέρετε δεδομένα τουλάχιστον δύο εβδομάδων.

Οι φάκελοι αντιγράφων ασφαλείας δεν πρέπει να είναι προσβάσιμοι από τους κανονικούς χρήστες του δικτύου σας.

700.000 προστατευμένες συσκευές

Αντιγραφή 450 petabyte δεδομένων τον μήνα

150.000.000 αντίγραφα ασφαλείας τον χρόνο

Scroll to Top